HappyVit 

Waar staat HappyVit voor?

HappyVit staat voor “Je blij, vitaal en slank voelen”. Ik geef persoonlijke adviezen en coaching op het gebied van gezonde voeding en gewichtsbeheersing. Hierbij word niet alleen gekeken naar wát iemand eet, maar ook wanneer en waarom. Daarnaast geef ik ook (groeps)voorlichting op het gebied van gezonde voeding en leefstijl. Een gastles op school? Een gezondheidscheck op het bedrijf? Of een leuke workshop (met allemaal gezonde, lekkere hapjes)? Het is allemaal mogelijk!

Voor welk type klanten werken jullie?

Iedereen met vragen of zorgen over zijn/haar gewicht of eetpatroon is welkom. In veel gevallen worden deze consulten vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Ook kun je bij mij terecht als je vragen hebt over bepaalde dieethypes of berichten over bepaalde voedingsmiddelen in de media. Ter aanvulling: HappyVit verkoopt géén maaltijdvervangers, shakes of pillen. Je kunt bij mij “gewoon” blijven eten!

Hoe ben je bij New Work Zone terecht gekomen? 

Een paar jaar geleden heb ik hier ook al eens gehuurd, toen ik nog een webwinkel had. Toen ik een locatie voor mijn huidige bedrijf zocht, moest ik toch weer aan de NWZ denken. Aanvankelijk was alles verhuurd, maar toen er een ruimte vrij kwam, hing ik binnen 5 minuten aan de telefoon!

Hoe bevalt het in New Work Zone? 

Erg goed: het gebouw straalt warmte en een bepaalde knusheid uit. Ik word altijd blij als ik binnenstap, en dat warme gevoel ervaren klanten ook. Dat is een eerste indruk die erg belangrijk en prettig is. Daarnaast is het ook erg gezellig om soms een praatje te maken met andere ondernemers die er ook huren.

Contact

HappyVit
Verlengde kerkweg 25
2985 AZ Ridderkerk
T. 06 19758783 
E:  info@happy-vit.nl  
W.   www.happy-vit.nl 

 Maak kennis met de huurders van
New Work Zone 
Bekijk hier alle huurders